top of page

Eenmalige grote schoonmaak in regio Amsterdam  

Gorrim Clean Facility is een professioneel allround schoonmaakbedrijf.

Wij bieden voor bedrijven, instellingen en particulieren, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden na verbouwing of verhuizing in de de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Grote schoonmaak

Verhuis schoonmaak

verbouw schoonmaak

Feest schoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Voorjaar schoonmaak

Het ervaren en specialistische team van ons bedrijf voert het schoonmaakwerk klantgericht en met grote zorgvuldigheid uit. Bovendien hechten wij veel waarde aan veiligheid en milieu, waardoor er sprake is van een duurzame aanpak bij onze werkzaamheden.

 

Verbouwing is klaar! en nu alles is stofig en vies. cement resten, gips vlekken en bouwstof overal. Het schoonmaken van verbouwing afval en werkresten heeft een andere aanpak dan gewoon schoonmaak.

en dat noemen wij schoonmaak na verbouwing of schoonmaakoplevering

 

Voor zulke schoonmaakactiviteiten hebben wij speciale materialen en schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor deze opdrachten. Wij kunnen de opleveringsschoonmaak inzetten na een grote of kleine verbouwing.

 

We hanteren een checklist. U bepaalt zelf wat wel en niet schoongemaakt wordt. Dit heeft zeker invloed op de prijs. Onze diensten bieden wij aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten voor zeer aantrekkelijke prijzen

Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen

sch
tapijt
raam
schoonmakster met kar
keuken cleaning
eenmalig
4
interieur
glasbewassing
vloeronderhoud
cleaning
wasbak
EENMALIGE SCHOONMAAK AMSTERDAM

Bericht ontvangen!

bottom of page