top of page

15 juni: De Dag van de Schoonmaker landelijk op de kaart

Het aftellen is begonnen: nog iets minder dan een week en dan zetten we de schoonmaakmedewerkers van Nederland extra in het zonnetje. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij De Dag van de Schoonmaker, waarmee we deze dag, als schoonmaakbranche, landelijk op de kaart zetten!

“De lijst met deelnemende bedrijven blijft almaar groeien. Daar zijn we trots op! Zoveel bedrijven die voor deze speciale dag de bedrijfsbelangen op de tweede plaats zetten en collectief de schoonmaakmedewerker op de eerste plaats”, de initiatiefnemers Hectas en Hago.

Van klein tot groot Schoonmaakbedrijven van groot tot klein spannen zich in om hun personeel extra in het zonnetje te zetten. “Ik ben ooit zelf begonnen als schoonmaker en nog steeds bezig met het vak. Clean Result staat, ten alle tijden, voor, achter en naast haar schoonmakers. We zouden elke dag even moeten stilstaan bij alle schoonmakers die vaak in de avond staan te werken. Daarom doen wij mee aan De Dag van de Schoonmaker. U ook?”, aldus Edward Essenberg van Clean Result.

Marcel Kalmeijer van ISS: “ISS Facility Services vindt het belangrijk dat er meer positieve aandacht wordt gegeven aan het goede werk dat schoonmakers elke dag weer verrichten. Onze schoonmakers verdienen erkenning, waardering en respect, ook omdat hun rol nog weleens wordt onderschat. Ze zorgen niet alleen voor een schoon kantoorgebouw of toilet, maar verlenen vooral service en dragen bij aan het succes en de ‘purpose’ van onze klanten, bv. het redden van mensenlevens of voedselveiligheid. De Dag van de Schoonmaker zet schoonmakers die vaak anoniem hun werk doen, terecht een dag lang in de spotlights.”

Warm hart OSB Ook brancheorganisatie OSB draagt dit initiatief een warm hart toe. “De dag van de schoonmaker: een geweldig initiatief van de schoonmaakbedrijven. Dankzij schoonmakers kunnen wij leven, wonen en werken in een schone omgeving. Schone plekken die werken en leven aangenamer en gezonder maken. De vele duizenden mensen die daar dagelijks voor zorgen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Ik roep daarom alle bedrijven op dit initiatief te steunen en op 15 juni aanstaande extra aandacht aan de schoonmakers en glazenwassers te geven,” aldus Piet Adema, voorzitter OSB.

Deelnemers Tot nu toe zetten de volgende bedrijven op 15 juni hun medewerkers in het zonnetje: Schoonmaakservice Mapo, RUFO clean, CleanResult Hilversum, Novon Schoonmaak, Romaro Schoonmaakgroep, G.Raggers & Zn, Sodexo Belgium, ISS Nederland, CSU, Schoonmaakbedrijf Vlietstra, Finn cleaning service, Gom Schoonhouden, Toekomst Schoonmaakbedrijven, Keus Schoonmaak en Diensten, NIVO NOORD facilitaire dienstverlening, Zweegers OnderhoudsGroep, Libelle Service, Westerveld, Willems & Zn Schoonmaakdiensten, Status Uitzendbureau, IBN Facilitair, Meerwijk Asbestsanering, Meerwijk Schoonmaakbedrijf, Qleaning, J. van der Ploeg Dienstverlening, SMB Willems, Schoonmaakbedrijf Geerts, ICS Groep, Schoonmaak Company, Dora Schoon, SenS!, Hommerson schoonmaakbedrijf, de Hago bedrijven en HECTAS Facility Services.

Aanmelden kan nog! Schoonmaakbedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden om deel te nemen aan dit initiatief. Ga daarvoor naar de website www.dedagvandeschoonmaker.nl en vindt alle informatie die nodig is om deel te nemen aan deze dag.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page